×

Verhuurmakelaar Noord Brabant

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Noord Brabant

 

Verhuurmakelaar Noord Brabant

Als u op zoek bent naar een verhuurmakelaar in Noord Brabant dan helpt CS Wonen u graag verder! Wij zorgen er namelijk voor dat u kan verhuren zonder zorgen. Wij halen maximaal rendement uit uw woning of bedrijfspand en zorgen daarnaast voor de volledige administratieve afhandeling. Van woonhuis tot complex, van appartement tot bedrijfspand of panden. Uw vastgoed wordt succesvol verhuurd door CS Wonen!

De Huurgarantie van CS Wonen

Als u uw huis wenst te verhuren dan zijn er twee opties, uw verhuurmakelaar in Noord Brabant huurt de woning direct van u of wij zoeken een geschikte huurder voor u. Wanneer u een externe huurder wilt, maken wij een eerste selectie, die wij aan u voorleggen. De uiteindelijke keuze voor een huurder is aan u. Het is tenslotte uw pand! Wilt u liever dat wij uw huurder zijn? Dat kan ook! Zo bent u altijd gegarandeerd van een huurder en kunt u onbezorgd verder. Dat is de CS Wonen huurgarantie!

Onze werkwijze: het CS Wonen stappenplan

Om te zorgen voor een efficiënte en duidelijke werkwijze hebben wij een stappenplan opgesteld voor het verhuren van uw vastgoed:

  • Opname woning – We maken graag kennis met u, bij voorkeur op locatie.
  • Huurvoorstel – Na de kennismaking kunnen we aan de slag, we zetten een voorstel op papier!
  • Tekenen huurcontract – Wij huren de woning of zoeken een geschikte huurder.
  • Sleuteloverdracht – Het pand wordt nog een laatste keer geïnspecteerd, waarna de sleuteloverdracht plaatsvindt.
  • Beheer van de woning – Uw woning is verhuurd en wij zorgen voor het volledige beheer. U kunt kiezen uit Financieel en Totaal Beheer.

Als verhuurmakelaar in Noord Brabant zorgen wij met ons stappenplan altijd voor een geschikte, duidelijke verhuuroplossing voor uw vastgoed.

Kom snel in contact met CS Wonen

CS Wonen is gevestigd in Roosendaal, met een kantoor hartje centrum. U bent er altijd van harte welkom voor een goede kop koffie om uw vragen omtrent het verhuren van uw pand te bespreken. Wij zijn de verhuurmakelaar in Noord Brabant en wij helpen u heel graag verder. Bel ons op 0165-87000 voor een afspraak of neem direct contact met ons op.

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Noord Brabant?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk