×

Verhuurmakelaar Wouw

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Wouw

Verhuurmakelaar Wouw

Als u op zoek bent naar een verhuurmakelaar in Wouw dan kan u rekenen op CS Wonen. We bieden u de CS Wonen huurgarantie, wat betekent dat uw bedrijfspand of woning áltijd wordt verhuurd! En ook met grotere complexen of meerdere units gaan wij heel graag aan de slag.

De CS Wonen huurgarantie

Als u uw huis wilt verhuren met een verhuurmakelaar in Wouw dan kunt u kiezen uit meerdere opties. U verhuurt uw huis aan CS Wonen, of aan een externe huurder. Wij gaan in dat laatste geval op zoek naar geschikte huurders. Wij kijken hiervoor rond in ons eigen netwerk en plaatsen het pand op onze website. Uit de reacties die op het pand komen maken wij een selectie van potentieel geschikte huurders. De keuze voor een uiteindelijke huurder laten wij aan u: het is en blijft tenslotte uw pand.

Verhuurd u uw woning liever aan ons? Dat kan ook! Hoe dan ook: uw pand wordt gegarandeerd verhuurd door uw verhuurmakelaar in Wouw.

Compleet ontzorgd bij het verhuren van uw pand door CS Wonen

Het is ons doel u compleet te ontzorgen. Om dit voor elkaar te krijgen neemt uw verhuurmakelaar in Wouw u zoveel mogelijk uit handen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor het onderhoud van de woning en het contact met de huurder. Onze werkzaamheden hebben we ondergebracht in twee pakketten: Financieel Beheer en Totaal beheer.

Beheer door CS Wonen

Na het afsluiten van het huurcontract met de huurder houdt ons werk niet op. We kunnen de woning voor u beheren, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Als verhuurmakelaar in Steenbergen bieden we meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor Financieel Beheer of Totaal beheer. Hier leest u precies wat beide vormen van beheer inhouden.

Kom snel in contact met ons

Als u vragen heeft kunt u ons gerust bellen op 0165-870000. Ook kunt u ons mailen via info@cswonen.nl. Of u kunt er ook voor kiezen ons een bericht te sturen via ons contactformulier. Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Wouw? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Wouw?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk