×

Woning verhuren Roosendaal

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Roosendaal

Woning verhuren Roosendaal

CS Wonen vindt altijd de geschikte huurder om uw woning aan te verhuren in Roosendaal. Wij werken namelijk volgens de CS Wonen Huurgarantie. Dit betekent dat we ongeacht uw situatie, altijd uw woning kunnen verhuren. Dat kan op twee manieren:

  • Verhuren aan een externe huurder.

Hierbij gaan we op zoek naar een iemand binnen ons netwerk, of daarbuiten. We maken een voorselectie van potentieel geschikte huurders. Uit deze selectie maakt u de definitieve keuze voor een huurder.

  • Vinden we geen geschikte huurder?

Dan verhuurt u de woning rechtstreeks aan ons!

Op deze manier vindt u dus altijd een geschikte huurder voor uw woning in Roosendaal!

Ruim 10 jaar ervaring met het verhuren van woningen in Roosendaal

En die CS Wonen Huurgarantie kunnen we bieden doordat we over de jaren een groot netwerk hebben opgebouwd. We zijn al ruim 10 jaar werkzaam in West-Brabant en hebben dus volop ervaring met het verhuren van woningen in Roosendaal. Wij hebben dus ook hét aangewezen team van verhuurmakelaars in huis om u te helpen uw woning te verhuren in Roosendaal.

CS Wonen verzorgt ook het beheer van uw huis

Wanneer u uw woning gaat verhuren in Roosendaal, komt er meer bij kijken dan alleen het vinden van een geschikte huurder. De woning moet beheerd worden. Dat kunt u zelf doen, maar u kunt het ook aan ons uitbesteden. Wat houdt het beheren van de woning onder andere in:

  • Huurpenningen incasseren
  • Indien nodig aanmaningen versturen
  • Contact onderhouden met de huurder
  • Correspondentie voeren
  • Kleine gebruiken in de woning laten repareren

CS Wonen biedt wanneer u uw woning gaat verhuren in Roosendaal twee opties: Financieel Beheer en Financieel en Technisch beheer. Uiteraard is het ook mogelijk deze twee pakketten te combineren of om een pakket op maat te maken. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we bespreken graag de mogelijkheden.

Laat CS Wonen uw woning verhuren in Roosendaal

Wij nemen u graag alles uit handen wanneer u uw woning gaat verhuren in Roosendaal. Bel of mail ons voor een afspraak, of vul het contactformulier in. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u. Graag tot snel!

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Roosendaal?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk