×

Woning verhuren

Woning verhuren in Roosendaal

Uw woning verhuren laat u over aan een betrouwbare organisatie

Om een woning te verhuren moet u heel wat weten én regelen. Eerst moet u nadenken of u uw woning voor onbepaalde tijd of voor bepaalde tijd wilt verhuren. Gemeubileerd of ongemeubileerd? Hebt u eenmaal een besluit genomen over deze zaken, dan doet u er goed aan om de verhuur van uw woning bij een professionele partij onder te brengen. Waarom? Omdat het verhuren van een woning altijd risico’s met zich meebrengt.

Het kan zomaar gebeuren dat u zaken doet met een verkeerde huurder. Hierbij valt te denken aan een wietkwekerij in het pand of gebruik van de woning voor mensenhandel. Dit kan grote (financiële) gevolgen hebben voor u als verhuurder. Wij screenen de nieuwe huurders waardoor dit risico aanzienlijk minder wordt. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat degene die gescreend wordt dezelfde persoon is als degene die de sleutel haalt en het huurcontract tekent. Daarnaast kennen wij de wettelijke regels als geen ander en weten ook hoe wij deze in de praktijk het beste kunnen toepassen.

Regels tijdelijk verhuur

Er zijn veel regels waar u zich aan dient te houden als u een woning wilt verhuren. Een vrij actuele regel is dat u per 1 juli 2013 bij een te koop staande woning, of dit nu een 1 gezinswoning of een herenhuis is, zelf de huurprijs mag bepalen. Voorheen werd deze prijs vastgesteld door de gemeente. De maximale huurprijs stond vermeld in de benodigde vergunning op basis van de Leegstandwet. De nieuwe regeling is een prettige bijkomstigheid, maar wij adviseren altijd wel om een huurprijs te bepalen op basis van redelijkheid.

Particulieren gezocht die hun woning willen verhuren

Wij zijn regelmatig op zoek naar particulieren die hun woning willen verhuren. Het is waar dat wij een groot aanbod hebben in woningen, maar de vraag is nog groter. Er is veel vraag naar onder andere eengezinswoningen, kamers, bungalows en villa’s. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zijn wij altijd blij als een particulier zijn of haar woning bij ons in de verhuur wil doen. En dat wij kwaliteit leveren, mag u als een vanzelfsprekendheid beschouwen.

Geen zorgen om de huur

Met een klein, hecht team zijn wij iedere dag weer lokaal actief. Hebt u een kamer, villa of gezellig hoekhuis die u graag zou willen verhuren? Dan zijn wij u graag van dienst. Alle zorg omtrent het verhuren nemen wij u graag uit handen en zorgen dat u netjes op tijd betaalt krijgt.

Betrouwbare en professionele organisatie

Zaken doen met CSwonen biedt veel voordelen. Wij zijn naast een betrouwbare organisatie ook nog eens professioneel en kennen alle regels die te maken hebben met de verhuur van een woning. Daarnaast kunt u zich gratis laten inschrijven als u een woning wilt verhuren. Wij vragen u om het inschrijfformulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen, zodat wij een goed beeld van de woning krijgen. Hoe meer informatie, des te groter zijn de kansen dat wij op korte termijn een betrouwbare huurder vinden. Tot ons werkgebied behoren onder andere de volgende plaatsen in Noord Brabant:

  • Bergen op Zoom
  • Etten-Leur
  • Halsteren
  • Hoogerheide
  • Roosendaal
  • Steenbergen
  • Wouw
  • Wouwse plantage

Wouw is een groene gemeente, omringd met ….juist ja, veel bos. Wist u dat iedere dorpsbewoner vijf hanggeraniums van de gemeente kan krijgen voor het opsieren van de gevel? Hierdoor is er een idyllisch plaatje ontstaan. Een geweldig plek om te wonen!

Ons bedrijf is gevestigd in Roosendaal en Bergen op Zoom. Zodoende weten wij alles over de omgeving. Nieuwe huurders van uw woning kunnen wij van alle informatie voorzien, zodat zij prettig kunnen wonen. En u, als verhuurder, hoeft zich geen zorgen te maken, want wij hebben de touwtjes in handen.