×

Woonbemiddeling Roosendaal

Woonbemiddeling in Roosendaal

Bij ons bent u aan het juiste adres voor woonbemiddeling in Roosendaal en omgeving

Wij zijn actief op de woningmarkt op het gebied van huur, verhuur en beheer. Met ons gedreven team zetten wij ons ten volle in om aan alle verwachtingen van een effectieve woonbemiddeling te voldoen. Wilt u uw woning (tijdelijk) verhuren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of bent u op zoek naar een mooi appartement, landhuis of penthouse? Kijk dan even in ons ruime aanbod. Ook als er haast bij is, kunnen wij iets voor u betekenen. Samen met u gaan wij aan de slag.

Verhuur allerlei soorten woningen

Wij hebben talloze eengezinswoningen, villa’s maar ook kamers en bovenverdiepingen in de verhuur. Voor ieder wat wils, want zoveel mensen zoveel wensen. Ons team zet zich volledig in om op alle gebieden om een woonbemiddeling zo soepel mogelijk te laten verlopen, zowel voor huurder als verhuurder.

Onbepaalde tijd of tijdelijke verhuur?

Het verhuren van de woning kent vele obstakels. Bent u huiseigenaar en wilt u uw woning verhuren, tijdelijk of permanent? Schakel dan een betrouwbare verhuurmakelaar in, zodat u zaken netjes worden geregeld. Wij staan u graag met raad en daad terzijde, want wij kunnen u adviseren op verschillende vlakken zoals de huurwetgeving, onderhoudszaken, contracten, borgstelling, fotografie, marketingactiviteiten en de huurprijs.

Huurwetgeving vrije sector

De huurwetgeving is de laatste decennia al diverse keren gewijzigd. De wet is bedoeld om ervoor te zorgen dat de rechten en belangen van zowel de huurder als de verhuurder gerespecteerd worden. Voor iemand die hier niet in thuis is, is dit een ingewikkelde materie. Weliswaar zijn er allerlei brochures te verkrijgen waar de huurwet op gedetailleerde wijze wordt uitgelegd, maar als eigenaar van een woning kunnen wij het ons voorstellen dat u zich liever met andere zaken bezighoudt! Zowel huur als verhuur in de vrije sector is bij ons in betrouwbare handen.

Bij huurliberalisatie (vrije sector) heeft de verhuurder meer vrijheid om de huurprijs te bepalen. Als de afgesproken termijn afloopt, of als de verhuurder de huur tussentijds wil opzeggen, heeft de huurder huurbescherming. Dit houdt in dat de verhuurder alleen mag opzeggen als hij een wettelijke reden heeft. Wij leggen u dit graag verder uit in een persoonlijk gesprek.

Ons werkgebied

Wij zetten graag uw woning te huur voor een breed publiek. Ons werkgebied in woonbemiddeling ligt in de provincie Noord Brabant en met name in de volgende plaatsen: Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Wouw maar ook Halsteren en Hoogerheide horen hier bij. Hoogerheide valt onder de gemeente Woensdrecht en is gelegen op de Brabantse Wal. Een prachtige plek om te wonen als u van rust houdt. Woensdrecht is vooral bekend geworden om haar militaire vliegbasis van de Koninklijke Luchtmacht en ligt 10 km ten zuiden van Bergen op Zoom. Het vliegveld is niet meer operationeel en hier huisvesten nu voornamelijk commerciële bedrijven.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van woonbemiddeling, dan bent u van harte welkom op één van onze vestigingen in Bergen op Zoom of Roosendaal. Onder het genot van een kop koffie vertellen wij u graag welke diensten wij bieden. Graag tot ziens.