×

Woonruimte verhuren Bergen op Zoom

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Bergen op Zoom

Woonruimte verhuren Bergen op Zoom

Uw woonruimte verhuren in Bergen op Zoom regelt u makkelijk en snel via CS Wonen. CS Wonen is dé verhuurmakelaar in West-Brabant. Met ruim 10 jaar ervaring in deze regio kennen wij letterlijk én figuurlijk de weg wanneer het gaat om het verhuren van woonruimte. Ons team aan ervaren verhuurmakelaars staat dan ook voor u klaar om u te helpen bij het woonruimte verhuren in Bergen op Zoom!

De CS Wonen huurgarantie

Bij CS Wonen bieden we verhuurders de CS Wonen Huurgarantie. Dit betekent dat uw woonruimte in Bergen op Zoom altijd verhuurd wordt! In eerste instantie gaan wij op zoek naar een geschikte huurder voor uw woonruimte. We kijken hiervoor binnen ons netwerk, maar gebruiken ook onze Social Media kanalen. We maken een voorselectie en daaruit maakt u een keuze. Kunnen wij geen geschikte huurder vinden. Dan kunt u uw woonruimte in Bergen op Zoom rechtstreeks aan CS Wonen verhuren. Dat is de CS Wonen Huurgarantie!

Zelf beheren of uitbesteden

U heeft een huurder gevonden. Fijn, maar dat is eigenlijk nog maar stap 1. Vervolgens moet u ook nadenken over het beheer van uw woonruimte in Bergen op Zoom. CS Wonen kan dit beheren voor u uit handen nemen. Wij bieden twee vormen van beheer:

Wanneer u kiest voor deze vormen van beheer, nemen wij onder ander het volgende uit handen:

  • Huurpenningen incasseren
  • Indien nodig aanmaningen versturen
  • Correspondentie voeren
  • Verzorgen van klein, noodzakelijk onderhoud aan de woning
  • Contact onderhouden met de huurder

Uiteraard is alles bespreekbaar! Wilt u het pakket uitbreiden, laat het ons weten! We gaan dan samen aan de slag voor een beheer pakket op maat. Op die manier kunt u zonder zorgen uw woonruimte verhuren in Bergen op Zoom.

Neem contact op met CS Wonen

Denkt u er over na om uw woonruimte te verhuren in Bergen op Zoom? Dan komen wij graag in contact met u! Laat uw gegevens achter via ons contactformulier, dan nemen wij snel contact met u op!

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Bergen Op Zoom?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk