×

Woonruimte verhuren Roosendaal

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Roosendaal

Woonruimte verhuren Roosendaal

CS Wonen kan u als geen ander helpen wanneer u uw woonruimte gaat verhuren in Roosendaal. We zijn de verhuurmakelaar in Roosendaal en met onze 10 jaar ervaring kennen we de regio als de beste. We hebben een uitgebreid netwerk, waarmee we ook voor uw woonruimte in Roosendaal de meest geschikte huurder kunnen vinden. Ons team van makelaars is klein, maar zeer ervaren. Neem dus zeker eens contact op met CS Wonen wanneer u woonruimte wilt gaan verhuren in Roosendaal!

Gegarandeerd uw woonruimte verhuren in Roosendaal

Uw woonruimte in Roosendaal kunnen wij gegarandeerd verhuren! Dat kan via twee manieren:

  • Verhuur aan een particuliere of zakelijke huurder
  • Directe verhuur aan CS Wonen

In het eerste geval gaan wij op zoek naar een geschikte, externe huurder. We benaderen hiervoor ons netwerk, ook d.m.v. onze Social Media kanalen. We gaan met kandidaten in gesprek en maken uiteindelijk een voorselectie. Uit deze voorselectie maakt u een keuze. U bepaalt wie er in uw woonruimte komt te wonen! Kunnen we via deze weg geen geschikte huurder vinden? Dan bestaat de optie om de woonruimte die u wilt verhuren in Roosendaal direct aan CS Wonen verhuurt. Dat is de CS Wonen Huurgarantie!

Financieel en Technisch Beheer

Wanneer u een verhuurder heeft gevonden, kunt u vervolgens ook het beheer van de woonruimte aan CS Wonen overdragen. U kunt daarbij kiezen voor twee vormen van beheer:

Wij zorgen dan voor het contact met de huurder, zorgen dat de huurpenningen op tijd geïncasseerd worden of dat noodzakelijke reparaties worden gedaan aan de woonruimte die u wilt verhuren in Roosendaal. Wanneer u hiervoor kiest, hoeft u zelf niets meer te doen aan het verhuur van uw woonruimte. Wij regelen alles!

Plan direct een afspraak in met CS Wonen

Vrijblijvend een afspraak maken met CS Wonen? Vul dan ons contactformulier in! We nemen contact met u op en bespreken tijdens een eerste kennismaking de mogelijkheden voor het woonruimte verhuren in Roosendaal. Graag tot snel!

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Roosendaal?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk