×

Huis verhuren Bergen op Zoom

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Bergen op Zoom

Huis verhuren Bergen op Zoom

Bij CS Wonen kunnen we gegarandeerd uw huis verhuren in Bergen op Zoom. Wij bieden namelijk de CS Wonen huurgarantie. De CS Wonen huurgarantie houdt in dat we altijd uw huis verhuren. Dat kan aan een externe huurder zijn, of aan ons. Wilt u uw huis aan een particuliere huurder verhuren, dan gaan wij op zoek naar potentieel geschikte huurders. Wij maken een voorselectie en leggen die vervolgens aan u voor. U kiest uiteindelijk aan wie u uw huis in Bergen op Zoom gaat verhuren. Wanneer er geen geschikte huurder gevonden wordt, kunt u uw huis in Bergen op Zoom eventueel aan CS Wonen verhuren. Dat is de CS Wonen Huurgarantie!

Verhuurmakelaars met meer dan 10 jaar ervaring in West-Brabant

Daar bevindt dan ook ons netwerk zich: in heel West-Brabant. Een groot netwerk, waarin we ook de huurder van uw huis in Bergen op Zoom kunnen vinden. Ons team van verhuurmakelaars heeft ruim tien jaar ervaring met het huren en verhuren van huizen in deze regio. Dat maakt ons dé aangewezen specialisten om aan de slag te gaan voor het verhuren van uw huis in Bergen op Zoom.

Financieel en Technisch Beheer van uw huis in Bergen op Zoom

Als u uw huis gaat verhuren in Bergen op Zoom, komt er meer bij kijken dan alleen het vinden van de beste huurder. Er komt ook beheer bij kijken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het incasseren van huurpenningen
  • Informeren bij uitblijven van betalingen
  • Versturen van aanmaningen
  • Telefonisch contact met de huurder
  • Voeren van de correspondentie
  • Laten repareren van kleine gebreken
  • Aansluiting van gas, water en licht

CS Wonen biedt hierbij twee opties. Puur Financieel Beheer, of Financieel en Technisch Beheer. In een gesprek bepalen we samen welk pakket het beste bij u past, wanneer u uw huis gaat verhuren in Bergen op Zoom. Heeft u nog andere wensen of zijn er zaken die u wel of juist niet wilt uitbesteden aan ons? Geef het altijd aan, het samenstellen van een maatwerk pakket hoort ook bij de mogelijkheden.

Uw huis verhuren in Bergen op Zoom?

Neem dan contact op met CS Wonen, dé specialist in het verhuren van huizen in West-Brabant. Ook voor uw huis in Bergen op Zoom weten wij altijd een geschikte huurder te vinden. Laat uw gegevens achter in ons contactformulier, dan nemen wij contact met u op!

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Bergen Op Zoom?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk