×

Rendement huurwoning Roosendaal

CS Wonen helpt u om maximaal rendement uit uw huurwoning in Roosendaal te halen

Rendement huurwoning Roosendaal

Wilt u weten wat het rendement is van uw huurwoning in Roosendaal? CS Wonen berekent het graag voor u! Heeft u een woning die u lange tijd leeg heeft staan? Bijvoorbeeld, doordat u al een nieuw huis gekocht heeft maar het oude nog niet verkocht? Of gaat u voor kortere of langere periode op reis? Dan kan het rendabel zijn uw woning te verhuren.

Veranderende huizenmarkt

De huizenmarkt verandert snel. En er is een grote vraag naar goede woningen, zowel koop als huur. Wij bemiddelen graag bij dat laatste. Wij bekijken uw woning, geven een inschatting van de opties en de prijs die u kunt vragen. Op deze manier haalt u zoveel mogelijk rendement uit uw huurwoning in Roosendaal.

Huren door CS Wonen

Wanneer u uw woning wilt verhuren via CS Wonen zijn er 2 opties. U kunt kiezen voor een huurder, of u verhuurt uw woning direct aan ons. CS Wonen biedt dus altijd de zekerheid dat uw woning verhuurd wordt. Dat noemen we de CS Wonen Huurgarantie! Zo haalt u altijd rendement uit uw huurwoning in Roosendaal en loopt u zo min mogelijk risico.

“Leuke professionele meiden van CS Wonen verzorgen al enige jaren de verhuur van onze appartementen in Roosendaal. Alert, kritisch en resultaat gericht. Buitengewoon plezierig om mee samen te werken.”

 • Jan Hinloopen
 • “Ik doe al ongeveer 10 jaar zaken met CS Wonen, zij verzorgen altijd de verhuur als er een woning van mij leegkomt, ze doen dat perfect, ik heb er geen omkijken naar, met een mailtje wordt alles geregeld. Ze hebben zeer professionele mensen in dienst. Super bedrijf”

 • Toon van Ginderen
 • “Samenwerking met de gehele club van CS Wonen ervaren wij als erg plezierig. Wij worden met onze producten geheel ont-zorgt. Op zeer vakkundige en professionele wijze worden wij geïnformeerd en/of voorzien van informatie. Daarnaast staat klantvriendelijkheid bovenaan.”

 • GijzenGroep BV
 • “Goede kennis van de West-Brabantse verhuurmarkt. Prettige samenwerking waarbij pro-activiteit en meedenken centraal staan. De huurders van De Corneliusflat in Roosendaal zijn professioneel en klantvriendelijk begeleidt.”

 • Koninvest Vastgoed
 • “Wij ervaren de samenwerking met CS Wonen als zeer prettig, professioneel en pro-actief. Het contact met én de zorg voor onze huurders van De Douanier voeren zij klantvriendelijk en helder uit.”

 • Kadeplein 3 B.V.
 • “Sinds enkele jaren heb ik panden in de verhuur via CS wonen. Uitermate tevreden over CS wonen, nemen al het werk uit handen en iedere maand worden de huuropbrengsten keurig netjes bijgeschreven.”

 • Caspar de Groot
 • Financieel en Technisch beheer

  Naast de garantie dat uw woning verhuurd wordt, bieden we ook de mogelijkheid om het beheer uit handen te nemen. Wanneer u kiest voor het verhuren aan een externe verhuurder, houden wij het contact met de huurder. Wanneer u dat wenst zorgen wij voor het financieel en technisch beheer. Op die manier haalt u het beste rendement uit uw huurwoning in Roosendaal en hoeft u zich geen zorgen te maken. Meer weten? Wij plannen graag een afspraak met u in! Neem direct contact op.

  Wilt u ook meer rendement uit uw huurwoning?

  Neem vrijblijvend contact op met ons
  Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk