×

Verhuurmakelaar Hoogerheide

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Hoogerheide

Verhuurmakelaar Hoogerheide

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Hoogerheide. Met ruim 10 jaar ervaring kennen wij de regio West-Brabant, en dus ook Hoogerheide, als geen ander. We huurden en verhuurden al succesvol tientallen woningen in Hoogerheide. Appartementen, woningen, vrijstaand of twee-onder-een kap, een bedrijfspand of een volledig complex. Wij hebben er ervaring mee en gaan ook heel graag aan de slag om uw pand in Hoogerheide succesvol te verhuren.

Verhuren zonder zorgen bij CS Wonen

Verhuren kan spannend zijn. Zeker als u dat voor het eerst gaat doen. Daarom hebben wij een stappenplan ontwikkeld, waarin we u als verhuurmakelaar stap voor stap meenemen in het verhuren van uw pand in Hoogerheide.

  • Opname woning
  • Huurvoorstel
  • Huurcontract
  • Overdracht van de sleutel
  • Beheer van de woning

De CS Wonen werkwijze en huurgarantie

De werkwijze van CS Wonen is duidelijk, helder en altijd met korte lijnen. We schakelen snel en zijn flexibel waar het kan. Daarnaast bieden wij een unieke CS Wonen huurgarantie. Als verhuurmakelaar in Hoogerheide garanderen wij u dat uw woning, appartement of bedrijfspand altijd verhuurd wordt. Wij zoeken in eerste instantie altijd naar een geschikte huurder. We maken een selectie en leggen die aan u voor. Op basis daarvan kiest u de huurder die u het meest geschikt vindt. Wilt u liever dat wij uw woning huren? Dat kan ook! Dat is de CS Wonen Huurgarantie!

Beheren van uw pand in Hoogerheide tijdens de verhuurperiode

Ook na het afsluiten van het huurcontract en de sleuteloverdracht kunt u op ons aan. We beheren de woning voor u, zodat u er geen omkijken naar heeft. Als verhuurmakelaar in Hoogerheide bieden we de mogelijkheid tot financieel beheer of  totaal beheer. Welke vorm van beheer past het beste bij wanneer u uw vastgoed in Hoogerheide gaat verhuren? Hier leest u precies wat beide vormen van beheer inhouden.

Neem contact met ons op

Voor het verhuren van uw pand in Hoogerheide bent u dus van harte welkom bij CS Wonen. Als verhuurmakelaar in Hoogerheide helpen wij u vanaf het eerste moment, de opname van de woning, tot aan het einde van het contract, wanneer u de sleutel weer terug in ontvangst neemt. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen in Hoogerheide? Neem contact met ons op, we maken graag kennis met u!

 

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Hoogerheide?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk