×

Verhuurmakelaar Ossendrecht

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Ossendrecht

Verhuurmakelaar Ossendrecht

Wanneer u een verhuurmakelaar in Ossendrecht zoekt om uw woning in Ossendrecht te verhuren, neem dan zeker eens contact op met CS Wonen. Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring met het huren en verhuren van appartementen, woningen, complexen en bedrijfspanden in de regio West-Brabant. Ook in Ossendrecht kunnen wij dus een geschikte huurder voor voor uw woning vinden! Al tientallen anderen gingen u voor, bent u de volgende voor wie wij aan de slag mogen?

Onze werkwijze

Wij werken op een transparante manier en altijd met korte lijnen. We zijn flexibel en denken met jou mee wanneer je je woning in Ossendrecht wil gaan verhuren. En dat verhuren lukt altijd! We bieden namelijk de CS Wonen Huurgarantie. We zoeken naar potentiële huurders binnen ons netwerk of daarbuiten. We plaatsen uw woning op onze website en gebruiken Social Media als dat nodig is. We maken een selectie van huurders, waaruit u een definitieve keuze maakt. Wil u liever dat wij uw woning huren? Ook dat is mogelijk! Dat is de CS Huurgarantie, uw verhuurmakelaar in Ossendrecht!

Wij beheren uw woning voor u

Als u dat wilt. Als u zich zelf geen zorgen meer wilt maken over het verhuur of er simpelweg geen tijd voor heeft, kunt u dat aan ons uitbesteden. U kunt dan kiezen voor Financieel Beheer of Totaal Beheer. Wat dat inhoudt leest u hier. Advies over welke vorm van beheer het beste bij u past? Neem dan contact op met CS Wonen, de verhuurmakelaar voor uw vastgoed in Ossendrecht.

We maken graag kennis met u

We hebben al veel over onszelf en over onze diensten verteld, maar liever maken we gewoon kennis met u. Op locatie, zodat we gelijk een waardebepaling van uw woning of bedrijfspand in Ossendrecht kunnen doen. Nieuwsgierig geworden? Neem direct contact met ons op, we komen heel graag bij u langs!

 

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Ossendrecht?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk