×

Woning verhuren Bergen op Zoom

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Bergen op Zoom

Woning verhuren Bergen op Zoom

Wilt u gegarandeerd uw woning verhuren in Bergen op Zoom? Neem dan eens contact op met CS Wonen! CS Wonen is biedt namelijk de CS Wonen Huurgarantie. Dit houdt in dat uw woning in Bergen op Zoom altijd verhuurd wordt. Er zijn daarbij twee opties:

  • U verhuurt uw woning aan een externe huurder
  • U verhuurt uw woning aan ons

In het eerste geval gaan wij op zoek naar geschikte potentiële huurders voor uw woning in Bergen op Zoom. U kiest uiteindelijk welke huurder u het meest geschikt vindt voor uw woning. Kunnen we geen geschikte huurder vinden? Dan huurt CS Wonen de woning rechtstreeks van u. Dat is de Huurgarantie van CS Wonen!

Ruim 10 jaar ervaring met het verhuren van woningen in Bergen op Zoom

CS Wonen heeft meer dan 10 jaar ervaring met het verhuren van woningen in de regio West-Brabant. Wij zijn dé aangewezen specialisten om samen met u de best mogelijke oplossing te bedenken voor het verhuren van uw woning in Bergen op Zoom.

Verhuren zonder zorgen. CS Wonen zorgt voor het beheer van uw woning.

Bij het verhuren van een woning komt meer kijken dan alleen het daadwerkelijk vinden van een huurder voor uw woning. CS Wonen kan daarom ook zorgen voor het beheer van uw woning in Bergen op Zoom. We bieden daarbij twee mogelijkheden aan:

  • Financieel Beheer
  • Financieel en Technisch Beheer

Als u het beheer bij ons uitbesteed, zorgen wij onder andere voor het incasseren van de huurpenningen, uitbetaling aan u als eigenaar, het contact met de huurder, voeren van correspondentie en het verhelpen van kleine gebreken. Alles zodat u zonder zorgen uw woning kunt verhuren in Bergen op Zoom.

Neem contact op met CS Wonen

Wij kunnen u helpen bij het verhuren van uw woning in Bergen op Zoom. Neem contact met ons op, dan plannen we snel een afspraak met u in!

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Bergen Op Zoom?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk