×

0165-870000

info@cswonen.nl

Raadhuisstraat 4701PK Roosendaal

Delen
€ 3000
Bestemming winkelruimte
Type Bestaande bouw
Oppervlakte 150 m²
Omschrijving

Op zoek naar een professionele uitvalsbasis die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt? Welkom bij ons prachtige pand aan de Raadhuisstraat! Met zijn statige...

Interesse in dit object?

Neem contact op.

Ik heb interesse

Volledige omschrijving

Op zoek naar een professionele uitvalsbasis die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt? Welkom bij ons prachtige pand aan de Raadhuisstraat! Met zijn statige uitstraling en moderne voorzieningen is dit de ideale plek voor jouw onderneming.

Dit karaktervolle pand biedt een begane grond van 150m2, perfect voor jouw bedrijfsactiviteiten. Of je nu een boetiek, kantoor of showroom wilt openen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kan de eerste verdieping van 150m2 apart worden gehuurd voor extra ruimte of als aanvulling op je benedenverdieping.

Gelegen in het bruisende Roosendaal, biedt deze locatie niet alleen uitstekende zichtbaarheid, maar ook gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en openbaar vervoer. Jouw klanten en medewerkers zullen de bereikbaarheid en levendige omgeving waarderen.

Momenteel huisvest het pand Pearl, maar deze verlaat binnenkort de ruimte, waardoor deze beschikbaar komt voor jouw onderneming. Het pand verkeert in uitstekende staat en beschikt over alle benodigde voorzieningen om jouw bedrijf direct van start te laten gaan.

Aarzel niet langer en maak van deze unieke kans jouw nieuwe zakelijke thuis. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft!

• Huurprijs: € 1.300,- per maand exclusief btw
• Oppervlakte: 150m²
• Huurtermijn: Bespreekbaar
• Aanvaarding: Per juni 2024
• Zekerheidsstelling: Bankgarantie 3 maanden van de bruto huurprijs
• Indexering: Jaarlijks conform consumenten prijsindexcijfer CPS
• Ligging: In het winkelcentrum De Passage, centraal in Roosendaal
• Bereikbaarheid: Goed met openbaar vervoer en met de auto
•.Parkeergelegenheid: In de nabije omgeving diverse parkeergarages (betaald)

Kenmerken

Algemeen
Adres Raadhuisstraat, 4701PK Roosendaal
Huurprijs € 3000
Hoofdbestemming winkelruimte
Oppervlakte 150 m2

Gerelateerde objecten

Alle objecten