×

Verhuurmakelaar Bergen op Zoom

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Bergen op Zoom

 

Verhuurmakelaar Bergen op Zoom

Verhuur, huur of beheer van uw woning regelt u makkelijk en snel via CS Wonen: Verhuurmakelaar in Bergen op Zoom! Wij specialiseren ons in het verhuren, huren of beheren van appartementen en huizen. En heeft u huisvesting nodig voor uw werknemers? Ook daar kunnen wij heel goed bij helpen. Alle mogelijkheden voor het huren en verhuren van woningen zijn bij ons onder een dak te vinden!

Kennis van de markt in Bergen op Zoom en omstreken

Er zijn meerdere partijen die uw huis kunnen verhuren. Maar niet iedereen kent de omgeving even goed. CS Wonen is de verhuurmakelaar in Bergen op Zoom! Met meer dan 10 jaar ervaring in deze regio kunnen we zeggen dat we de markt hier écht goed kennen. Ons kleine team van experts helpen u graag en op een persoonlijke manier verder. En dat we een klein team zijn werkt alleen in uw voordeel: we schakelen snel en zijn daardoor erg flexibel!

Verhuur, huur of volledig beheer van uw woning in Bergen op Zoom

Wanneer u ons inschakelt als verhuurmakelaar in Bergen op Zoom, zetten wij alles op alles om uw woning goed te verhuren. Wij zijn dus net zo kritisch op mogelijke huurders van uw woning als uzelf. Uit alle kandidaten die uw woning kunnen huren maken wij een zorgvuldige voorselectie. De uiteindelijke keuze ligt daarna bij u! U kiest wie uw woning gaat huren.

 

Verhuur uw woning met succes

Laat gratis en vrijblijvend de verhuurwaarde van uw woning berekenen.

“Leuke professionele meiden van CS Wonen verzorgen al enige jaren de verhuur van onze appartementen in Roosendaal. Alert, kritisch en resultaat gericht. Buitengewoon plezierig om mee samen te werken.”

 • Jan Hinloopen
 • “Ik doe al ongeveer 10 jaar zaken met CS Wonen, zij verzorgen altijd de verhuur als er een woning van mij leegkomt, ze doen dat perfect, ik heb er geen omkijken naar, met een mailtje wordt alles geregeld. Ze hebben zeer professionele mensen in dienst. Super bedrijf”

 • Toon van Ginderen
 • “Samenwerking met de gehele club van CS Wonen ervaren wij als erg plezierig. Wij worden met onze producten geheel ont-zorgt. Op zeer vakkundige en professionele wijze worden wij geïnformeerd en/of voorzien van informatie. Daarnaast staat klantvriendelijkheid bovenaan.”

 • GijzenGroep BV
 • “Goede kennis van de West-Brabantse verhuurmarkt. Prettige samenwerking waarbij pro-activiteit en meedenken centraal staan. De huurders van De Corneliusflat in Roosendaal zijn professioneel en klantvriendelijk begeleidt.”

 • Koninvest Vastgoed
 • “Wij ervaren de samenwerking met CS Wonen als zeer prettig, professioneel en pro-actief. Het contact met én de zorg voor onze huurders van De Douanier voeren zij klantvriendelijk en helder uit.”

 • Kadeplein 3 B.V.
 • “Sinds enkele jaren heb ik panden in de verhuur via CS wonen. Uitermate tevreden over CS wonen, nemen al het werk uit handen en iedere maand worden de huuropbrengsten keurig netjes bijgeschreven.”

 • Caspar de Groot
 • CS Wonen kan uw woning volledig beheren

  Wanneer u dat wilt, kunt u ook het beheer van het verhuur van uw woning uit handen geven. U hoeft dan nergens aan te denken: wij regelen alles omtrent het verhuur. Dat kan zowel financieel als technisch beheer zijn. Als verhuurmakelaar in Bergen op Zoom kunnen we beide voor u regelen. Wat de keuze ook is, afspraken maken we altijd samen in overleg met u. Benieuwd wat CS Wonen voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in dan nemen we z.s.m. contact met u op een afspraak te plannen!

  CS Wonen huurgarantie

  Wij begrijpen dat u zo min mogelijk risico wilt lopen met de verhuur van uw huis in Roosendaal. Daarom garanderen wij u dat uw woning verhuurd wordt. Dat is de CS wonen Huurgarantie!

  Meer weten

  Wilt u meer weten over wat wij kunnen doen? Kijk eens rustig rond op onze website of bekijk dan hier onze brochure. Wilt u een afspraak maken?

  Bel ons dan via 0165-870000 of stuur ons een mail op info@cswonen.nl, wij maken graag tijd voor u om de mogelijkheden te bespreken!

  Interesse in verhuur?

  Neem contact op met onze makelaars

  Contact opnemen
  Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk