×

Verhuurmakelaar Roosendaal

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Roosendaal

Verhuurmakelaar Roosendaal

CS Wonen is dé verhuurmakelaar in Roosendaal. Gespecialiseerd in huren, verhuren of het beheren van onroerend goed. En zoekt u huisvesting voor uw personeel? Ook daar helpen wij als verhuurmakelaar u graag bij, bij ons vindt u alle mogelijkheden voor verhuren onder een dak!

Ruim 10 jaar ervaring

Bij het huren of verhuren van woningen is het fijn als uw makelaar de markt goed kent. Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring als verhuurmakelaar in Roosendaal en de nabije omgeving. Ons team bestaat uit gemotiveerde experts, die u graag verder helpen. En doordat we met een klein team werken, schakelen we snel en zijn we flexibel.

Verhuren, huren of beheren

Onze belangrijkste taak als verhuurmakelaar in Roosendaal is om ervoor te zorgen dat de verhuur van uw woning goed verloopt. Wij zijn daarom net zo kritisch op potentiële huurders als u dat zelf zou zijn. We maken een voorselectie van diverse huurders en u maakt uiteindelijk de keuze. Het gaat tenslotte om uw huis!

CS Wonen huurgarantie

Wij begrijpen dat u zo min mogelijk risico wilt lopen met de verhuur van uw huis in Roosendaal. Daarom garanderen wij u dat uw woning verhuurd wordt. Dat is de CS wonen Huurgarantie!

Verhuur uw woning met succes

Laat gratis en vrijblijvend de verhuurwaarde van uw woning berekenen.

“Leuke professionele meiden van CS Wonen verzorgen al enige jaren de verhuur van onze appartementen in Roosendaal. Alert, kritisch en resultaat gericht. Buitengewoon plezierig om mee samen te werken.”

 • Jan Hinloopen
 • “Ik doe al ongeveer 10 jaar zaken met CS Wonen, zij verzorgen altijd de verhuur als er een woning van mij leegkomt, ze doen dat perfect, ik heb er geen omkijken naar, met een mailtje wordt alles geregeld. Ze hebben zeer professionele mensen in dienst. Super bedrijf”

 • Toon van Ginderen
 • “Samenwerking met de gehele club van CS Wonen ervaren wij als erg plezierig. Wij worden met onze producten geheel ont-zorgt. Op zeer vakkundige en professionele wijze worden wij geïnformeerd en/of voorzien van informatie. Daarnaast staat klantvriendelijkheid bovenaan.”

 • GijzenGroep BV
 • “Goede kennis van de West-Brabantse verhuurmarkt. Prettige samenwerking waarbij pro-activiteit en meedenken centraal staan. De huurders van De Corneliusflat in Roosendaal zijn professioneel en klantvriendelijk begeleidt.”

 • Koninvest Vastgoed
 • “Wij ervaren de samenwerking met CS Wonen als zeer prettig, professioneel en pro-actief. Het contact met én de zorg voor onze huurders van De Douanier voeren zij klantvriendelijk en helder uit.”

 • Kadeplein 3 B.V.
 • “Sinds enkele jaren heb ik panden in de verhuur via CS wonen. Uitermate tevreden over CS wonen, nemen al het werk uit handen en iedere maand worden de huuropbrengsten keurig netjes bijgeschreven.”

 • Caspar de Groot
 • Beheer door CS Wonen

  Ook na het kiezen van de huurder kunnen wij u verder helpen. Als verhuurmakelaar in Roosendaal kunnen wij namelijk ook het beheer van de woning op ons nemen. Alle taken die komen kijken bij de verhuur van uw woningen kunnen door ons beheerd worden. U kunt daarbij kiezen voor verschillende soorten beheer:

  • Financieel beheer
  • Technisch beheer

  Wilt u meer informatie, bekijk dan hier onze brochure.

  Waar u ook voor kiest, afspraken maken we altijd gezamenlijk, zodat we u zoveel mogelijk kunnen ontzorgen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem direct contact met ons op via 0165-870000 of  info@cswonen.nl

  Interesse om uw woning te verhuren?

  Neem contact op met onze verhuurmakelaars
  Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk